O nas in naših projektih

Družba za celostno komuniciranje

 

Smo socialno podjetje, ki se ukvarja s širšo obliko storitev za naročnike. Stremimo k ustvarjanju inovativnih in kreativnih rešitev na področju celostnega komuniciranja, ki podjetjem omogočajo komunikacijo s svojimi deležniki na višji ravni in posledično omogočajo povečanje prepoznanosti in ugleda podjetja v širšem okolju. 

 

Naše storitve obsegajo pripravo projektov, razpisne dokumentacije, oblikovanje cleostnih grafičnih podob, oblikovanje tržnokomunikacijskih načrtov, izvedbo tržnokomunikacijskih in  PR kampanj. Izvajamo tudi vse storitve na področju organizacije, trženja in promocije produktov na področju turizma ter organiziramo dogodke. 

 

Poleg direktorice Sanje Zelko, magistrice strateškega tržnega komuniciranja, imamo še zaposlene osebe za izvedbo projektov in administracijo.

 

Od ustanovitve v letu 2014 smo izvedli številne uspešne projekte na območju Pomurja in tudi širše. Za naročnike smo izvedli predvsem oblikovanje tržno komunikacijskih načrtov ter izvedbo delov PR ali drugih trženjskih kampanj. Prenovili smo grafične podobe podjetij, ustvarili prepoznavne tržne znamke ter zgradili njihovo vrednost na trgu. Sodelujemo tudi pri pripravi razpisne dokumentacije, oddaji prijav na razpise ter izvedbi projektov. 

 

Naši tesni partnerji izvajajo kakovostne storitve na področju grafičnega oblikovanja, izdelave promocijskih materialov, upravljanju komunikacijskih kanalov ter programiranje. 

 

Prodajni katalogi

V okviru naših storitev smo izdelali prodajne kataloge za večja slovenska podjetja. 

Projektna dokumentacija

Pripravljamo dokumentacijo za razpise - oddajamo vloge ter zahtevke po dogovoru z naročniki. Pripravili smo dokumentacijo za pridobitev Certifikata EU marjetica za turistično nastanitev za naročnika Panonska vas d.o.o.

ČUSTVENA SVOBODA

Najboljše je, če lahko svoje delo opravljaš z dušo in popolno zavezanostjo delati dobro in pomagati ljudem. Cvetka Horvat je neverjetna oseba, ki s tapkanjem širi dobro energijo, pomaga premagovati ovire, strah in skupaj z njeno pomočjo življenje postane svetlejše.

- izdelava spletne strani

 

Organizacija dogodkov in festivalov

Izvajamo celostne storitve za organizacijo dogodkov. Pripravimo promocijske materiale, uredimo tisk ter distribucijo. Poskrbimo celotno logistiko za izvedbo dogodka.

 

DOSOR D.O.O.

Eden najbolj uglednih domov za starejše občane v Sloveniji se ponaša z ngradami za inovativnost, družini in ženskam prijazno podjetje ter nagrado za družbeno odgovorno podjetje. V njem zadovoljno biva več kot 170 stanovalcev ter vsak dan opravlja svoje delo več kot 100 zaposlenih.

- odnosi z javnostmi, upravljanje družbenih omrežij, odnosi z mediji, priprava vsebine po projektih

 

 

PANONSKA VAS D.O.O.

Turistično naselje Panonska vas v Tešanovcih ob Moravskih Toplicah slovi po desetih s slamo kritih hiškah, v katerih se nahajajo panonske vile in apartmaji za skupno več kot 100 gostov. Ti so zgrajeni po prekmurskem izročilu, nosijo poseben čar domačnosti, gostoljubnosti in odprtosti, na drugi strani pa so sodobno opremljeni in omogočajo široko paleto podpornih storitev.

- vodenje tržnega komuniciranja in prodaje storitev Turističnega naselja Panonska vas v Tešanovcih, grafično oblikovanje promocijskih materialov

 

SPLETNA APLIKACIJA GOLDFISH

Zabavno in izpolnjujoče je preko zgodbe zlate ribice, ki prinaša srečo z izpolnjevanjem želja spodbujati prijatelje k izražanju, izmenjevanju in izpolnjevanju želja. Zato smo se leta 2013 lotili izziva predstavitve inovativne spletne aplikacije, kjer uporabniki ustvarijo svoj seznam želja, ga po želji delijo s svojimi prijatelji in si želje uresničujejo sami ali eden drugemu. Kaj loči Goldfish darilo od navadnega? Veselje.

Če je tudi vaše podjetje inovativno in s svojimi izdelki ali storitvami rado osrečuje svoje stranke, potem je Goldfish pravi prodajni kanal za vas. Naj vaša ponudba postane ideja za darilo in postane želja uporabnikov. Zagotovo bo v kratkem uresničena in vi boste povečali prepoznavnost, prodajno uspešnost in prinesli veselje obdarjencu in posledično tistemu, ki je darilo podaril.